TIETOA MEISTÄ

AUREOLA™ anti-UV -materiaali on Parone Design yrityksen uusi tuote.

Parone Design:n perustaja ja suunnittelija Janne-Caro Pykälä on tutkinut ja kehittänyt suojamateriaalia kansainvälisessä yhteistyöprojektissa.

Vuosien tutkimus- ja kehittämistyön jälkeen Parone Design on Euroopan ainoa yritys, joka valmistuttaa total block anti-UV -suojamateriaalia. UV-säteilyä suodattava kangas on kansainvälisesti patentoitu.

Vuosien työn jälkeen on Suomessa valoherkkyydestä ja tietyistä iho-ongelmista kärsivien mahdollista saada tukea AUREOLAtuotteiden hankintaan lääkärin lähetteellä. Lue lisää korvattavuudesta sivulta LÄÄKINNÄLLINEN KÄYTTÖ.

”Ennen opiskelujeni päättämistä Taideteollisessa korkeakoulussa (Nyk. Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) valmistuin Roihuvuoren ammattioppilaitoksesta ylioppilaspohjaiselta linjalta pukuompelijaksi, turkis- ja nahkapukineiden valmistajaksi sekä asusteiden tekijäksi. Vuodesta 1995 olen kehittänyt auringonsuojapukeutumista. Vuonna 2003 saimme markkinoille kankaan, joka suodattaa haitallista UV-säteilyä. AUREOLA™ -materiaalilla on maailmanlaajuinen patentti ja sen suoja on UPF 238. Materiaali on herättänyt huomiota ympäri maailmaa. Materiaali ja aurinkosuojavaatemallisto esiteltiin myös vuoden 2005 Maailmannäyttelyssä Japanin Aichi Expossa (Expo 2005, the World’s Fair in Aichi Prefecture, Japan, east of the city of Nagoya.).

Tutustu muihin Parone Design -palveluihin osoitteessa paronedesign.com
AUREOLA™ Facebook

Yhteistyössä:
Lierac aurinkosuojatuotteet
Iholiitto