PALVELUT JA TUOTTEET

AUREOLA™ on kankaana erittäin muuntautuva ja helposti räätälöitävissä, sillä on ominaisuuksiensa takia monipuoliset käyttö- ja sovellusmahdollisuudet. Materiaali on laadukas ja kestävä, joten vaate kestää käytössä pitkään.

AUREOLA™ SOPII MONEEN MENOON
Pukeutuminen:
Lapsista aikuisille pukeutumiseen arjesta juhlaan: vapaa-ajan pukineisiin, työvaatteisiin, juhlavaatteisiin ja vaatteiden vuoritukseen.
Työvaatetus: AUREOLA™ on matriaalina viilentävä, joten se soveltuu myös esimerkiksi työvaatetukseen ammateihin, joissa ollaan pidempiä aikoja voimakkaissa valoissa, helteessä tai korkeissa lämpötiloissa. Kangas on hengittävä materiaali ja se siirtää kehon kosteutta materiaalin läpi sen ulkopuolelle kehon lämmön kohotessa ja hikoilun lisääntyessä. Ominaisuus tuntuu ihoa viilentävänä lämpimässä, toiminto on käänteinen viileässä. On kuitenkin muistettava, että lämpötilan noustessa riittävästi kaikki kankaat tuntuvat hiostavilta. Viileyttä voidaan tällöin lisätä tuotesuunnittelun osalta.
Kotiin, puutarhaan, terassille: Sisustamiseen, verhoihin, verhojen vuoritukseen, pimennys ja ääntä eristäväksi verhoksi, terasseille suojaverhoiksi ja kalusteiden päällisiin, ulkokatteisiin, aurinkokatteisiin ja aurinkovarjoihin, lastenvaunujen suojaksi, keräilyautojen ja veneiden suojaamiseen.
Eläimet ja lemmikit: Kankaasta on valmistettu hevosille lomia ja valoyliherkyydestä kärsiville hevosille turpasuojia sekä varsinkin isommille koirille suojatakkeja. AUREOLA™ kankaasta valmistettu loimi hevosille ja koirille viilentää niiden kehoa lämpimässä (esim. kuljetukset, näyttelyt, aurinkoiset kuumat ulkoalueet) ja suojaa niitä hyönteisten puremilta. Näin kilpailumatkoistakin tulee mukavampia.
Lääkinnällinen käyttö: Vaatetus on ensisijaisesti valoherkistymäpotilaiden apuväline, koska heillä ei aurinkovoiteiden lisäksi ole muuta keinoa suojautua valolta. Tällöin ihon pintaa lähinnä oleva vaatetus sekä ulommaisin vaatetus ovat apuvälineen asemassa. Vaatetuksella voi tehokkaasti ehkäistä UV-säteilyn haittavaikutuksia ja lievittää säteilystä aiheutuvia iho-oireita. Ihosiirrännäisten ja suurten leikkausten jälkeen materiaalista valmistetut vaatteet suojaavat näitä alueita haitalliselta säteilyltä. Valoherkkyydestä ja iho-ongelmista kärsivät voivat hakea tukea AUREOLA™ tuotteiden hankintaan. Lue korvattavuudesta lisää täältä.

MITTATILAUSTUOTTEET
Teemme yksityisasiakkaille suojaavaa pukeutumista työhön, juhlaan, harrastuksiin ja muuhun vapaa-aikaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää info(at)aureola.fi. Materiaalin ovat löytäneet myös esimerkiksi koira- ja hevosharrastajat, jotka tarvitsevat kilpaileville eläimille suojaloimia, -katoksia ja -peitteitä.

YRITYSYHTEISTYÖ
Suunnittelemme ja valmistutamme suurempia suojapukine- ja sisustustekstiilimallistoja myös asiakasyritystemme tuotevalikoimiin.

POTILASJÄRJESTÖT
Teemme yhteistyötä potilasjärjestöjen, iholääkäreiden ja sairaanhoitopiirien kanssa, jotka usein tuntevat parhaiten omien jäsenten suojaustarpeet.